Få alle former for tekstiltryk hos Skiltepartner

Skal din virksomhed have nyt personaletøj med virksomhedslogo, skal dit fodboldhold have nyt tryk med hovedsponsoren eller ønsker du bare et sjovt slogan på en t-shirt til privat brug, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder både transfertryk eller direkte tryk på dine trøjer, hvilket du kan se gode eksempler på længere nede. Tekstiltryk leveres i alle mængder, men grundet startgebyr vil det koste lidt ekstra, hvis du ønsker at få lavet færre end ti trøjer ad gangen.

Vi får vores trøjer fra vores leverandør ID, hvilket betyder at vi tilbyder alle farver og størrelser, som du kan ønske dig. Vi leverer altså både til de mindste børn og voksne mænd. Klik på knappen for at se deres store udvalg i trøjer, jakker, bukser med mere.

Transfertryk

Denne type er den klassiske måde at trykke print på. Trykket fungerer som en slags klistermærke, som med varmebehandling trykkes på tøjet. Vi trykker transfertryk på alle typer tekstil, som du kender fra f.eks. sportstrøjer, hvor trykket sidder ovenpå tøjet.

Direkte tryk

Direkte tryk, også kaldet serigrafi, er en metode som er mere miljøbevidst end andre typer af tryk. Trykket presses ned på det tøj du ønsker, hvilket gør at det holder længere og er mere slidstærkt. Trykket føles som en del af tøjet, hvilket giver en lækker og professionel følelse for dit tøj.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.