Få maximal synlighed på vejene

Alle former for køretøjer er super reklamespots til at skabe opmærksomhed for dig og din forretning, så kunderne husker dig næste gang, de har brug for dine services.

Bilreklame (påført folie)

Synlighed er vigtigt, når det kommer til at skabe kendskab for din forretning. En bil som påføres folie er en rigtig budgetvenlig løsning, hvis du ønsker navn, logo og kontaktoplysninger på fx din varevogn – uden at gå hele vejen med en fuld- eller delindpakning af din bil. Med en bilreklame laver vi en udskåren folie, der passer til den farve, din bil allerede har og kan dekorere med alt fra firmanavn til logo og billeder.

Lastbiler og busser

Med reklame på din vogn skaber du opmærksomhed og genkendelighed overalt på vejene. En dekoreret lastbil eller bus skaber blikfang og opmærksomhed, og vi kan dekorere alle steder på vognen, hvor det er muligt. Lad os gøre din vogn til et rullende reklameskilt, så dit navn kommer rundt i landskabet.

Indpakning

Vi tilbyder fuld- og delindpakning af biler, når du ønsker at gå hele vejen og få et topprofessionelt udtryk, der skiller sig ud fra konkurrenterne og får potentielle kunders interesse. Fordelene ved indpakning er først og fremmest, at du får en professionel reklamesøjle i byen og ude på vejene rundt omkring i egnen. Budskaberne bestemmer du helt selv, og vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning for dig og din forretning.

Private

Som privatkunde kan vi også hjælpe dig med at indpakke bilen. Hvis du er træt af den gamle farve, skifter vi gerne denne for dig, så din bil føles som ny. Vi kan også udføre delindpakning, hvis du ønsker fronten eller andre områder af bilen i en anden farve, og indpakningen beskytter den originale lak, så du kan få en højere pris end normalt ved videresalg.

Streamers

Streamers, klistermærker eller stickers er forskellige ord for det samme. Du kan få streamers til din vogn, hvilket fungerer som en rigtig hurtig og billig løsning til f.eks. at få dit virksomhedsnavn, kontaktoplysninger eller anden reklame for eks. en kampagne på bilen. Vi kan designe streamers alt efter din smag, så du får lige det, som du og din bil mangler. De kan laves i mange forskellige farver og designs, og vi kan helt sikkert finde noget for dig.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.