Vi leverer alt inden for messemateriale og kontorreklamer

Skiltepartner tilbyder en stor mængde fysisk reklame, som traditionelt set bruges på messer for at skabe nysgerrighed for besøgende, men som sagtens kan bruges på kontoret, udendørs, ved foredrag og rundt om din forretning for at skabe ekstra reklame og opmærksomhed.

Beachflag

Beachflag er en nem og hurtig måde at skabe opmærksomhed på. Flagene kan bruges til messer eller lignende, hvor de rager op over menneskemængderne og hurtigt bliver spottet fra distancen. De kan også bruges udenfor butikker eller virksomheder, hvor de sikrer blikfang og opmærksomhed for forbipasserende.

Roll-ups

Roll-ups er nemme løsninger til præsentation på messer, men bruges også internt på kontorer, hvor de giver et professionelt look til din virksomhed. De kan også bruges til foredrag ude af huset, da de er nemme at transportere og opstille. Dette betyder også, at de er hurtige at pakke sammen igen, når du er færdig med at bruge dem. Når du og din virksomhed tager på messer, kan pladserne variere i størrelse og facon, og her er roll-ups smarte, da de er hurtige at flytte rundt på.

Bagvæg

En bagvæg er prikken over i’et, hvis din stand skal skille sig ud. Væggen kan fås i flere forskellige størrelser, som nemt og hurtigt kan stilles op. Bagvæggen fungerer som et stykke ophængt stof med flot design, hvor det er op til dig, hvad du ønsker at vise. Den rigtige bagvæg kan være med til at skabe den rigtige stemning ved din stand, så besøgende ved, hvad du tilbyder dem.

Diske

Når du skal til messe, konference eller lignende, er det vigtigt, at der er tænk over de mindste detaljer, så du kan sælge dit produkt bedst muligt. Vi laver diske med logo, tekst eller andre motiver, så din tilstedeværelse fremstår så professionel som muligt.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.