Vi kan reklamere på de fleste flader og på mange forskellige måder indenfor 

Vi har helt sikkert det du har brug for. Kig her på siden for et udsnit af, hvad vi kan levere, eller giv os et kald, så klarer vi opgaven for dig.

Lysskilte og -bogstaver

Skab opmærksomhed og byg strålende ord og sætninger med magnetiske lysbogstaver. Med de LED-oplyste magnet bogstaver er mulighederne mange. Bogstaverne sættes sammen ved hjælp af magneter, der også sørger for at videreføre strømmen, så bogstaverne øjeblikkeligt lyser. Bogstaverne er perfekte til at skabe opmærksomhed omkring nyheder eller særlige varegrupper.

Logoer i EPS-skum

Hvis du har brug for at få dit logo op på væggen, så kan du vælge at få dit logo udformet i EPS-skum. Det er et billigere alternativ til bogstaver, der skal fræses ud, og så fylder det godt ud på væggen. EPS er en opskummet polymer fremstillet af styren, og vi kan forme alle typer af logo’er eller bogstaver.

Print på overflader 

Vi kan printe motiver, tekst, logoer, billeder eller lignende på de fleste overflader f.eks. på gulvtæpper, stole, aluplader og glasplader. Om du ønsker billeder på stole, vejvisere på gulvet eller tekst på væggen, så står vi klar til at hjælpe dig. Ring til os i dag, hvis du ønsker farverige, informative eller sjove print på alle slags overflader.

Plakater og fotopapir

En nem måde at kommunikere et budskab er ved hjælp af plakater. Vi printer plakater i alle størrelser, hvad end du skal reklamere for et godt tilbud på appelsiner eller dekorere dit kontor med inspirerende citater. Plakaterne kan fås i forskellige materialer fra fotopapir til mere holdbare plader, hvilket også giver dig forskellige muligheder alt efter hvor permanent en løsning du er på jagt efter. De fleste plakater fungerer både ude og inde, og det er op til dig, hvordan du ønsker at anvende dem.

Klistermærker

Vi tilbyder klistermærker i mange størrelser og farver, og kan derfor skræddersy din bestilling, så du får lige det, du ønsker. Klistermærker kan både vise din virksomheds logo, men de kan også informere medrelevante oplysninger. De kan placeres på papirsposer, emballage, glas eller andre produkter, hvor der ikke er påtrykt logoer i forvejen.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.